VARAUS- JAPERUUTUSEHDOT SEKÄ VARAUKSEN PERUMINEN

Varaus- ja peruutusehdot luettavissa kokonaisuudessaan Rela-hierojien nettisivuilla.

Varauksen muuttaminen

Varauksen voi kuluitta muuttaa 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoksen voi tehdä puhelimitse Rela-hierojien varaamon kautta, p. 0600-13811 (0,39 eur/min+pvm, arkisin 9-17). Varauksen voi myös perua sähköisestä ajanvarauksjärjestelmästä, jonka jälkeen voi tehdä uuden varauksen toiselle ajankohdalle.

Varauksen peruminen

Varaus on mahdollista perua kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Peruminen tehdään varausvahvistuksessa olevalla varauskoodilla ajanvarausjärjestelmästä. Ajanvarausjärjestelmään pääset Ajanvaraus ja hinnat -välilehden alta, valitsemalla vastaanoton jolle varaus on ja valitsemalla ”Varaa aika”. Varauskalenterin oikeasta yläkulmasta valitse ”Omat varaukset” ja syötä varauskoodi sille osoitettuun kenttään. Ajanvarausjärjestelmän kautta peruminen onnistuu 24h, myös viikonloppuisin.

Voit perua ajan myös varaamon kautta, p. 0600-13811 (0,39 eur/min+pvm). Varaamo palvelee arkisin ma-pe klo 9-17. Huomioithan että emme ota vastaan peruutuksia sähköpostitse, ääniviestillä tai tekstiviestillä.

Huomioithan, että naprapaatilla on oikeus laskuttaa palvelun hinta jos

  • ajanvaraus on peruttu alle 24h
  • ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa ja asiakas ei saavu paikalle.